(0 produs) - 0,00 €

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Echipamente must, suc si bere

  » Echipamente profesionale Speidel

    Totul pentru a produce acasa, suc natural, cidru sau bere

 

      NEDEIAS-COM  va ofera tot ce aveti nevoie astfel incat sa va puteti face propriul suc sau cidru de la inceput pana la sfarsit: de la moara de tocat fructe semintoase apoi prin intermediul hidropresei (storcatorului), pana la transport si depozitare in butoaie de plastic de inalta calitate sau din otel inoxidabil.

 

 

 

A-ti produce propriul suc, must, vin sau chiar apă este un eveniment deosebit pentru orice generaţie.
Pentru un rezultat optim, regasiti mai jos informaţii interesante şi utile:

 

să se utilizeze numai fructe perfect coapte, sănătoase, fără porţiuni putrezite
butoaiele de must să fie curăţate temeinic şi clătite cu apă fierbinte
niciodată să nu se umple butoiul complet (mustul are nevoie de spaţiu de fermentare de 5-10% din volumul butoiului)
adăugarea de drojdie de cultură pură pentru o fermentare uniformă şi neîntreruptă
să se aducă furtunul de suflat şi să se umple imediat cu apă curată sau alcool
temperatura de fermentare să nu scadă sub 10°C (optim: fermentare peste 15°C, depozitare sub 10°C)
un must bun se formează în beciuri fără curent, cu răcoare uniformă
după finalizarea fermentării (nu mai urcă bule de CO2 în furtunul de fermentare) mustul ar trebui tras de pe drojdie. Aceasta prelungeşte durata sa de păstrare. La trasul mustului acesta nu trebuie lăsat să plescăie în butoi, furtunul trebuie pus pe fundul butoiului
mai multe butoaie mici sunt mai bune ca unul mare pentru că butoaiele începute pierd curând din calitate

 

Tabel  Lista 

Articole 1 pana la 12 din 108 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pe pagina

Tabel  Lista 

Articole 1 pana la 12 din 108 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pe pagina